GreenScopic

GreenScopic

GreenScopic

Green Team

Website

Vakgebied

e-health
onderwijs
overig

Regio

zuid-holland

Initiatieven

Deze Changemaker is betrokken bij de volgende initiatieven:

Organisaties

Technische Universiteit Delft, Erasmus MC, LUMC

Wat beweegt mij en wat heb ik bereikt:

Wij zijn studenten Technical Medicine (TM) aan de TU Delft, het Erasmus MC en het LUMC. Greenscopic bestaat uit een groep studenten die gepassioneerd zijn over planetaire gezondheid, en graag hun kennis en vaardigheden op dit gebied verder willen ontwikkelen. Technical Medicine, als studierichting, heeft een unieke en veelzijdige benadering van geneeskunde, waarbij innovatie en technologie centraal staan. Wij zijn ervan overtuigd dat deze achtergrond ons waardevol kan maken in het verkennen van vraagstukken met betrekking tot groene zorg.

Voor duurzame initiatieven op zoek naar:

Als onderdeel van het masterprogramma volgen wij vier stages van elk 10 weken bij diverse afdelingen. Deze stages omvatten zowel klinische ervaringen, vergelijkbaar met coschappen, als technische opdrachten die bij dezelfde afdelingen worden uitgevoerd. In de link (links van deze tekst) staat een infographic met meer informatie over TM stages. Wij zijn op zoek naar enthousiaste changemakers met projecten of duurzaamheidsvraagstukken die die hulp kunnen gebruiken van technisch geneeskundige masterstudenten bij het onderzoeken hiervan.

Je mag mij benaderen voor:

Mocht je vragen hebben of geïnteresseerd zijn in begeleiding van een stagiair, aarzel dan niet om contact met ons op te nemen. We kijken ernaar uit om samen te werken aan een duurzamere en gezondere planeet.

Contact opnemen

Wil je contact opnemen? Vul dan onderstaand formulier in.

    Ga naar de bovenkant