Changemakerplatform

Een Changemaker is een groep óf individu die zich inzet voor duurzame verandering in de gezondheidszorg. Op dit platform vind je alle Changemakers die bekend zijn bij de Groene Zorg Alliantie. Kijk rond of zoek gericht met de zoekbalk: laat je inspireren!

×

Hoe het werkt en aanmelden

Alle Changemakers worden op het Changemakerplatform uitgelicht. Vanuit hun rol als Changemaker kunnen zij hun succesverhalen delen op het Initiatievenplatform. We maken onderscheid tussen drie verschillende groepen Changemakers, je herkent de verschillende rollen op ons platform als volgt:

Commissie

Dit zijn de commissies die aangesloten zijn bij de Groene Zorg Alliantie en ons position paper onderschrijven. Commissies omschrijven we als een groep zorgprofessionals die de zorg vergroenen binnen meerdere instituten of een bepaalde regio. We zetten deze groene helden graag extra in het zonnetje door de ‘button’ bij hun profielfoto.
Aanmelden als Commissie

Green Team

Dit zijn de Green Teams die aangesloten zijn bij de Groene Zorg Alliantie en ons position paper onderschrijven. Green Teams omschrijven we als een groep zorgprofessionals die de zorg vergroenen binnen één instituut. Ook deze groep groene helden lichten we uit door de ‘button’ bij hun profielfoto.
Aanmelden als Green Team

Changemaker

Een Changemakers is een duurzame veranderaar in de zorg. Anders dan de rollen ‘Green Team’ en ‘Commissie’ is dat deze rol geen onderdeel uitmaakt van de achterban van de Groene Zorg Alliantie; wil je actief betrokken raken bij de Groene Zorg Alliantie en zo onderdeel worden van onze achterban, stuur een e-mail naar info@groenezorgalliantie.nl. De interne structuur van de Groene Zorg Alliantie is (nog) niet zover om álle inschrijvingen op ons platform op te nemen in de achterban en aan te laten sluiten bij onze masterclasses en netwerkactiviteiten. Wat niet is, kan nog komen…
Aanmelden als Changemaker

217 Commissies, Green Teams en Changemakers