Initiatievenplatform

Overal in Nederland wordt de zorg vergroend. Veelal op verschillende en creatieve manieren! Op het Initiatievenplatform worden al deze initiatieven gebundeld en op een overzichtelijke manier gesorteerd. Ben je op zoek naar inspiratie voor een nieuw project? Type een trefwoord in de zoekbalk of sorteer de initiatieven op basis van vakgebied, type instelling of onderwerp van verduurzaming.

Wil jij je eigen groene initiatieven delen? Maak een initiatief aan op het platform via onderstaande knop!

×

Hoe werkt het Initiatievenplatform?

Het Initiatievenplatform heeft twee doelen: inspireren en geïnspireerd worden!

Groene successen om met anderen te delen?

Alle Changemakers die zijn ingeschreven op het Changemakerplatform kunnen hun groene initiatieven delen op dit platform. Om een initiatief te delen klik je op de knop ‘Initiatief aanmaken’. Het initiatief zal vervolgens zichtbaar zijn op het Initiatievenplatform. Als iemand aanvullende vragen heeft, kan deze persoon met jou contact opnemen via het contactformulier. Help elkaar de zorg te vergroenen!

Op zoek naar inspiratie voor een groen project?

Scroll langs alle titels van initiatieven die andere Changemakers al hebben uitgevoerd en klik door als je meer informatie wil hebben over een initiatief. Je kan ook meer gericht zoeken naar initiatieven: type een trefwoord in de zoekbalk of selecteer initiatieven op basis van het vakgebied, type instelling of het onderwerp waarbinnen het initiatief heeft plaatsgevonden. Heb je een geschikt initiatief gevonden om zelf mee aan de slag te gaan en zou je graag meer details willen? Neem contact op met de Changemaker die dit initiatief heeft uitgevoerd via het contactformulier!

Totaal: 47 initiatieven

Filteren op:

Vakgebieden

Type instellingen

Verduurzaming van