Achterban event 02/03/2024 12:00

Masterclass Hoe professionaliseer jij jouw Green Team of Commissie?

Helaas, deze masterclass zit vol. Mocht je toch graag willen komen, meld je dan aan voor de wachtlijst. Wil je bij een volgende masterclass aanwezig zijn? Kijk naar onze komende Masterclass op 6 april kijk dan onder 'Events' om je aan te melden

Helaas! Deze masterclass zit vol. Wil je er toch graag bij zijn, mail ons via de inf-mail. Met in de opmerkingen dat je graag op de wachtlijst wil. Wie weet komt er een plek vrij.

De tweede Masterclass staat al bijna voor de deur van de Groene Zorg Alliantie. Op zaterdagmiddag 2 maart 2024 (12.00-17.00 uur) gaan we van start met de masterclass Hoe professionaliseer jij jouw Green Team of Commissie?

Hoe neem je het management of bestuur mee? Hoe ga je het gesprek aan met je cliënt/patiënt?  In deze masterclass krijg je daar antwoord op.

We starten met 4 inspirerende succesverhalen uit de praktijk.

  • Dennis Pot, is huisarts met een eigen klimaatneutrale praktijk; 
  • Rebecca Banens, van de duurzame oogheelkunde;
  • Harm Lieverdink, Manager zorgbrede regulering en vernieuwing van de Nederlandse Zorg autoriteit (NZa);
  • Tot slot Andra Eisink-Weg, (kinder)fysiotherapeute, fractievoorzitter GroenLinks van Berkelland en klimaatgesprekcoach.

De masterclasses organiseren we voor onze achterban. Als green team of commissie aangesloten bij de Groene Zorg Alliantie kun je je via deze pagina opgeven! Wil je wel graag meedoen, maar geen lunchticket aanschaffen? Mail dan je voorkeur dan terug op je bevestigingsmail bij de je aanmelding.

Locatie

De Moestuin Maarschalkerweerd, Utrecht
Laan van Maarschalkerweerd 2, 3585 LJ Utrecht

Kosten

De masterclass is helemaal gratis, maar voor de lunch wordt een eigen bijdrage van 7,50 euro voor studenten en 12,50 euro voor werkenden gevraagd.

Sprekers

Dennis Pot

huisarts met een eigen klimaatneutrale praktijk

Rebecca Banens

Duurzame oogheelkunde

Harm Lieverdink

Manager zorgbrede regulering en vernieuwing van de Nederlandse Zorg autoriteit (NZa)

Andra Eisink-Weg

(kinder)fysitherapeute, fractievoorzitter GroenLinks van Berkelland en klimaatgesprekcoach