Achterban event 06/04/2024 12:00

Masterclass Meten is Weten

Meten is weten. De derde Masterclass zal plaats vinden op zaterdag 6 april 2024. Dit keer zal het plaatsvinden in The Green House (vlakbij het station Utrecht C.) In deze masterclass krijgen jullie voorbeelden van best practices en worden jullie ondersteund met het uitzoeken van de eigen milieu-impact van jouw zorg. Uiteindelijk zal dit helpen bij het maken van een plan, specifiek gericht op jouw situatie

De derde masterclass van de Groene Zorg Alliantie Meten is weten, van deze reeks zal plaatsvinden op zaterdag 6 april. Deze datum en locatie is anders dan we eerder aangaven! Schrijf het goed in de agenda! Op zaterdagmiddag 6 april 2024 (12.00-17.00 uur) gaan we van start met de masterclass Planetary Health bij The Green House in Utrecht.

Hoe breng je jullie eigen milieu-impact in kaart? Hoeveel en wat voor afval, of wat is de CO2 uitstoot, hebben jullie ook te maken met waterverontreiniging, of zit het meer in de reisbewegingen of leefstijl? Immers, door te berekenen kun je onderzoeken of jouw plan de duurzame keus is.

In deze masterclass krijgen jullie voorbeelden van best practices en worden jullie ondersteund met het uitzoeken van de eigen milieu-impact van jouw zorg. Uiteindelijk zal dit helpen bij het maken van een plan, specifiek gericht op jouw situatie. 

Meld je snel aan voor deze praktische Masterclass. Het start vanaf 12uur en eindigt om 17:00uur, en het inclusief een heerlijke lunch.

De masterclasses organiseren we voor onze achterban. Als green team of commissie aangesloten bij de Groene Zorg Alliantie kun je je via deze pagina opgeven! Wil je wel graag meedoen, maar geen lunchticket aanschaffen? Mail dan je voorkeur dan terug op je bevestigingsmail bij de je aanmelding.

Locatie

The Green House, Utrecht
Croeselaan 16, 3521 CA Utrecht

Kosten

De masterclass is helemaal gratis, maar voor de lunch wordt een eigen bijdrage van 7,50 euro voor studenten en 12,50 euro voor werkenden gevraagd. 

Sprekers

Meld je aan!
  • iDEAL