Bob Schut
Evenementen

Het eerste Groene Zorg Festival is een feit

28 september 2022

⭐️⭐️⭐️ Afgelopen zaterdag ontmoetten groene zorgprofessionals uit alle hoeken van de sector elkaar in de Metaal Kathedraal te Utrecht. Er werd vol op gedeeld, gelachen en zelfs hier en daar een traantje weggepinkt. ⭐️⭐️⭐️

Want klimaatverandering gaat je niet in de koude kleren zitten. Het is angstaanjagend, en de weg is nog lang. Maar we zien ook dat er een #groeiende#verandering gaande is. De sector is in beweging en dat geeft #hoop!

En die hoop hebben we gevierd. We hebben gevierd dat het ook anders kan ? en dat maakt dat we vol goede #moed en inspiratie aan de slag kunnen met het vervolg!

Maar voordat we verder sprinten (COP 27, green deal 3.0, masterclasses en de bak aan ideeën die het festival opleverde)…:

Een groot applaus ? aan onze sprekers Cathy van Beek, #JanTerlouw en Diederik Gommers voor het geven van inspiratie en wijze raad. Gemist? Er volgen nog filmopnames. Houd de website of LinkedIn in de gaten!

Enorme dank aan alle #workshopleiders, #standhouders, #muzikanten en #prijswinnaars (zie de comments), onze dagvoorzitter Evelyn Brakema, de grandioze catering van Cooking for Life, onze host de Metaal Kathedraal, en sponsor de Mondmaskerfabriek.

En bovenal veel dank aan de 6 organisatoren die zich maandenlang vrijwillig ingezet hebben om dit succes neer te zetten:

Angelica Setiaman, Joep Eijkenduijn, Marije Baan, Jorinde Westra, Bob Schut en Suzanne Boeree. En natuurlijk alle andere #vrijwilligers en #experts die meegeholpen hebben.